Politica prelucrarii datelor cu caracter personal

VELAELECTRI SRL in calitate de autor, proprietar si administrator al site-ului web www.velaelectric.ro, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal al fiecarei persoane care acceseaza site-ul web in vederea efectuarii de comenzi online.

Noi nu colectam informatii personale despre dumneavostra, cu exceptia cazului in care aceste date sunt furnizate de catre dumneavoastra. Cand trimiteti informaţiile dvs. personale pe acest site, vi se va cere consimtamantul la prelucrarea si transferul de informatii personale stabilite in aceasta Politica de Confidenţialitate. Daca nu doriti ca noi sa colectam informatii despre dumneavoastra atunci nu oferiti aceste informatii.

Cu excepţia cazurilor prezentate in aceasta politica de confidentialitate, vom folosi informatiile personale pe care ni le furnizati prin intermediul acestui site numai pentru scopuri de procesare a comenzilor si de a raspunde la orice comentarii sau intrebari.

Putem folosi informatiile oferite (non-personale de identificare), cum ar fi generarea de statistici si dezvoltarea planurilor de marketing. Putem colecta, stoca sau acumula anumite informatii non-personale identificabile privind utilizarea acestui site, cum ar fi informatii cu privire la care dintre paginile noastre sunt cele mai populare si administrarea site-ului general.

Putem folosi, de asemenea, informatiile dvs. pentru a va informa despre produsele noastre, promotii si oferte speciale, care va pot interesa, prin e-mail, posta sau prin telefon. Toti clientii au posibilitatea de a opta pentru a primi informaţii suplimentare la momentul in care acestia isi creaza un cont pe site. Cu toate acestea, aceasta decizie poate fi dezactivata in orice moment, contactandu-ne la adresa de email: comenzi@velaelectric.ro
Orice informatie trimisa, inclusiv informatie personala, ii se va garanta discretia noastra, pentru a se conforma cu orice lege aplicabila, regulament, proces legal sau cerere guvernamentala.

Informatii sensibile nu sunt solicitate prin intermediul acestui site. Informatiile sensibile includ date referitoare la: rasa sau origine etnica, opiniile politice, convingerile religioase sau altele similare; sanatatea fizica sau mentala.

Avem dreptul de a revizui aceasta politica de confidentialitate din cand in cand. Daca vom hotari sa schimbam politica noastra de confidentialitate, vom posta aici politica de confidentialitate revizuita. Asa cum se pot face modificari in orice moment, fara notificare , va sugeram sa consultaţi periodic aceasta politica de confidentialitate. Va rugam sa retineti ca drepturile noastre de a folosi informatiile dumneavoastre personale se va baza pe politica de confidenţialitate in vigoare la data la care informaţiile sunt utilizate. Daca se considera ca politica precedenta incalca legea, se va aplica politica de confidentialitate in vigoare la data in care informatiile personale au fost colectate.

Aceasta politica de confidentialitate se interpreteaza in conformitate cu legile din Romania.