Producători Vimar
Cod produs: 14005.AB
Disponibilitate: comanda - 7 zile
Pret 29,73lei 33,40lei
(Pretul contine TVA)

Livrarea produselor prin curier rapid specializat:

- se face prin firmele de curierat rapid partenere VELAELECTRIC SRL : Fan Courier si Same Day.

- se poate face prin alte firme de curierat sau prin firmele de curierat rapid ce au parteneriat cu clientul dacã plata produselor se face prin transfer bancar pe bazã de proforma.


Costul livrarii este de:

- Gratuit daca comanda este mai maire de 500ron si dacã localitatea de destinaţie este in lista localitãţilor standard fãrã km suplimentari    

- 25 ron TVA inclus pentru comenzi mai mici de 500 ron şi dacã localitatea de destinaţie este in lista localitãţilor standard fãrã km suplimentari

- 25 ron TVA inclus pentru comenzi mai mari de 500 ron dacã localitatea de destinaţie nu este in lista localitãţilor standard fãrã km suplimentari

    

Cumparare directa din magazinul VELAELECTRIC SRL

Produsele pot fi vãzute, probate, achiziţionate şi ridicate direct din magazinul VELAELECTRIC SRL.

Adresa magazinului: str. Stefan cel Mare nr. 250, Vaslui, jud. Vaslui.

Program magazin: Luni-Vineri 08:00 - 20:00 Sambata 08:00 - 16:00.

 

Important: Odatã cu lansarea şi confirmarea comenzii sau cumpararea directã a produsului, clientul acceptã, fara obiecţiuni, condiţiile şi termenii de utilizare, valoarea acceptãrii fiind aceeaşi cu un contract valabil incheiat intre parţi. Fiind de acord cu Termenii si Condiţiile de utilizare, clientul îşi asuma în totalitate drepturile şi obligaţiile ce decurg din cumpararea din magazinul fizic VELAELECTRIC SRL sau magazinele online aparţinând de VELAELECTRIC SRL.

VELAELECTRIC SRL va tine cont de preferintele cumparatorului daca acesta solicitata folosirea unei anumite firme de curierat rapid si daca aceasta ne este comunicata dar isi rezerva dreptul de a selecta firma de curierat rapid in functie de costul transportului sau alte considerente (de exemplu daca la anumite depozite sau anumite zone se lucreaza cu dificultate cu unii curieri)

Cap scara, 1m, 16A, Vimar Plana Antibacterian, 14005.AB

Plăci de acoperire și întrerupătoare cu un singur sens cu tratament antibacterian

Plana Antibacterian, igienă absolută datorită ionilor de argint

În spitale, clinici, centre de îngrijire, școli, precum și în cafenele, restaurante și zone comune, igiena este vitală. Acesta este motivul pentru care Vimar a decis să completeze seria de cabluri Plana cu o versiune exclusivă: Plana antibacteriană.

Plăcile de acoperire din tehnopolimer alb și o gamă specifică, dar extinsă de dispozitive, sunt tratate cu ioni de argint pentru a preveni formarea și răspândirea germenilor datorită mai multor persoane care ating și folosesc dispozitive de iluminat.

Acest tratament a fost testat pe peste 50 de specii diferite de bacterii, cu rezultate certificate: mai mult de 90% din numărul bacterian este eradicat în 24 de ore.

În acest fel, facilitățile în care este vital să se garanteze igiena se pot baza pe versiunea antibacteriană a Plana pentru a oferi o gamă largă de produse concepute pentru a face chiar și sistemul de cabluri antibacterian.